понеділок, 1 червня 2015 р.

Велодень 2015

    Прокатались в суботу (30 травня) трішки по Львову у рамках Велодня - маршрут. На старт дещо спізнились і приєднались до колони уже на площі Ринок. Їхалось комфортно і легко. Під гірку на Зеленій колона трохи розтягнулась, прийшлось зупинятись перед кільцем, щоб компактно і швидко його проїхати. За цей час встигли зробити пару фото
    Ані, мабуть, ще з тиждень будуть снитись ровери, купа роверів! :) Вода з фляги чудово смакувала  і малявка навіть з першого разу навчилась пити з неї.


    Приблизно так виглядала колона із хвоста. Кажуть, було приблизно 600 людей... То є мало, але все одно показово.


   Аня мала компанію: хлопчика - Богданчика :) Вдвох веселіше їхалось.


    Потихеньку колона рушила далі, і так ми докотились на рідний Сихів. Тут ми планували зійти, але Аня була досить бадьора, то вирішили їхати до кінця маршруту і за винагороду маємо тепер такі знимки (автор Alex Shutyuk):
          



    На вулиці Кульпарківській Аня почала засинати... На мості ми призупинились, щоб опустити спинку крісла, але Аня спати передумала, натомість попоїла трішки і ми рушили в центр вже самостійно.  Посмакували з друзями морозива біля Нептуна і подались домів. 
    Біля "Динамо Блюз", що на Стуса, стихія сну таки здолала Анюську :) Пару метрів ми ще проїхали, але потім вирішили йти пішки, бо при їзді доню трясло. Йшли ми десь годину часу. По наших "чудових" тротуарах йшлось весело, особливо біля Сихівського мосту. В Ані підрум'янились щічки і ніс, добре що не згоріли в обідню пору... Тут нас трохи замучило сумління і здоровий глузд, що треба було таки з'їжджати з маршруту ще тоді на Сихові, ну але.. Докотились ми так до Сільпошика і, о чудо, прокидається Аня і вся така щаслива і бадьора, ніби спала 3 години вдома на ліжку :) Ось  так от ... :)     

     Дякуєм всім хто долучився. Було файно!


Немає коментарів:

Дописати коментар