Для приготування знадобиться:
- Лаваш вірменський - 1 шт (великий лист)
- Яблука - 0,5 - 0,8 кг
- Родзинки - 50-100 г
- Цукор (я не давала, яблучка були солодкі) - 100 г
- Кориця мелена - до смаку
- Цукор ванільний - 1 п
- Масло або маргарин - 3-4 ст. ложки в топленому вигляді
- Вода - 50 - 100 мл
- Цукрова пудра
Отже, запарюємо родзинки і чистимо яблука:
Нарізаєм яблука, додаєм до них родзинки, цукор(при потребі) і корицю, а далі висипаємо їх на сковорідку у якій вже кипить вода з ванільним цукром:
Поки готуються яблука, топимо масло:
Лаваш змащуємо частиною масла:
Викладаємо на лаваш злегка охолоджені яблука:
Скручуємо:
Ставимо випікатись на 15-20 хв до рум'яної скоринки (при 200*С). Витягуємо, посипаємо пудрою і насолоджуємось результатом :)
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар